Sunday, December 8, 2013

8 hari percubaan - alah membeli menang memakai

Assalamualaikum readers...

Hello hello...entry kali ni saya nak cerita pasal my first experience with PB and BVSM. Kita start dengan PB dulu hokay. (",)

PB PB PB...dah 8 hari saya try the full set. 8 hours per day and I feel Alhamdulillah. Sedap n selesa pada badan especially my back spine. Masa 1st day pakai...Allah ketatnya. Susah nk masuk. Tapi bila dh siap pakai badan rasa kemas n selesa. Masuk hari ke2 n ke3 senang nk pakai dah. Now, it only takes me about 5 minutes to put on the whole set. Hoyeay! 

Fabrik PB ni lembut, tak panas dan tak gatal. Walaupun lembut tapi mampu memberi support dan kemasan pada badan. PB's fabric is equipped with FIR. FIR ni akan bagi badan kita rasa warm n comfortable dan ia baik untuk kesihatan (entry lain saya cerita pasal FIR ok). 

Other benefits that I myself have experienced is increased in my milk production. Alhamdulillah..rezeki Zarif. It really helps me to stock up my precious EBM before I return to office. Ha lagi benefit that I have gained is I have lost 1 cm on my butt after consistently wear PB for 8 days! Ha ni mmg unexpected tapi happy sangat. Al maklum la perempuan yg dah beranak kan mmg lebar di tempat itu (",). 

Oraits kawan2..itu dulu testimonial saya untuk PB. Maybe akan ada lebih byk good experiences I will encounter with PB after this and perhaps I can share it next time. My conclusion is that alah membeli menang memakai. Dulu memang skeptical pasal PB tapi bila dah try pakai baru rasa syiok. Ok lah. Macam dah panjang la pulak testimonial ni. Testimonial on BVSM next entry la ye. Tengah tgk movie The Longest Yard ni. Kelaka..kelaka. Ok, photo di bawah adalah before and after dengan PB. Hokay readers...Assalamualaikum (",). 


Photo 1: Time preggy for 8 mons. Sihat sangat time ni.


Photo 2: After deliver. Memang pakai jubah je. Baju lain tak muat. Hehe..


Photo 3: Terkini. Rasa lebih sihat dan selesa pakai PB. Kalau tak pakai rasa tak best (",).

For those interested and excited to get your own PB set, please contact me! A good bargain is await! 

Nadia - 0175279717
Facebook: Nornadia Salmee Salehuddin
Email: nornadiasalmee@gmail.com 



No comments:

Post a Comment