Wednesday, December 11, 2013

ZzzzZzzz...bersama BVSM

Assalamualaikum readers...

Orait entry kali ni saya nak share testimonial pasal BVSM. Dah guna dlm 10-11 hari. Pelapik tilam BVSM ni actually sama mcm mattress protector. Senang je nk pakai kat katil. It only available in queen size, however, king size bed pn boleh guna. Special nya BVSM ni is on the technology. Pelapik tilam ni disuntik dgn garam laut dan dijemur bawah cahaya matahari pagi (nanti cite detail lg hokay. (",))



Photo 1: kitorang letak mcm ni je sbb katil king size
 

First time guna BVSM ni, saya test kat Mr Hubby. Bila dia baring je kat atas pelapik tilam ni terus dia ngantuk n terlelap. Tak sempat nak cit chat before tidur. Before this ada pernah dengar yg org bgtahu BVSM ni bagus untuk org yg susah nak tidur. Bila saya try, mmg tidur lena. Saya ni light sleeper, senang sgt tejaga tgh mlm. Bila guna BVSM ni mmg lena lah. Skali je jaga utk breastfeed Zarif. So, alhamdulillah it really help us to get our quality sleep and rasa fully rechargeable bila bangun tidur. Walaupun tade lah tidur lama sgt. 3-4 hrs pun rasa dah ok. 


Photo 2: Both kids dekat hospital. Zarif still boleh gelak2 lagi


Recently, my 2 princes caught flu and cough. Memang malam tu mcm lari passing baton dua org budak ni. Pas Zikri tidur, Zarif jaga, bila Zarif dah tidur, Zikri pula jaga. Biasalah budak sakit kan rasa tak comfortable. Ponek den malam tu. Malam esok tu, kitorang try guna BVSM ni utk budak2 ni. After a while, diorg pun terlelap. Lama jugak. Boleh tahan lah. Tak da lah frequent sgt tejaga tgh mlm. Zarif ada juga coughing sikit2 tapi tak tejaga n terus sleep. Alhamdulillah. Last Monday bwk both kids to hospital untuk further check up. As expected no medication for Zarif, since he is still an infant. So mmg harapkan breastmilk and enough rest. Poor my little Zarif. Doctor ada prescribe Sterimar (made of seawater..mcm air garam gitu) nasal spray utk keluarkan mukus kat hidung so that senang sikit nak nafas. Alhamdulillah, malam tu pas spray nostril die dgn sterimar n sleep guna BVSM bertambah lena dia tidur. Zikri pun sama. So ibu pun boleh tidur lena juga (",).


Photo 3: Zarif dapat tidur lena 


My conclusion is that BVSM really helps u to get ur quality sleep, hence u can gain a bunch of benefits when u get enough and sufficient rest. Jadi, jom tidur menggunakan BVSM. InsyaAllah ia membantu anda untuk mendapatkan quality sleep anda (",). 

Let's join me and the rest enjoying the benefits of BVSM. U can use it for urself or give it as a present to ur loved ones. Hurry! Place ur order now and a good bargain is waiting for u! Contact me:-

Nadia - 0175279717
Facebook: Nornadia Salmee Salehuddin
Email: nornadiasalmee@gmail.com


No comments:

Post a Comment