Wednesday, February 12, 2014

Why do we need to sleep better?

Assalamualaikum readers...

Ha nak share sikit information pasal tidur. Hopefully dpt membantu anda utk faham kepentingan tidur yg berkualiti. 😊


Dapatkan lah tidur berkualiti anda. Masa tgh update blog ni pun sy tgh baring n selimut menggunakan BVSM. Memang rasa berat je mata. Anak2 dekat kiri n kanan dah kruh kruh kruh tidur dah. Mmg senang tidurkan diorang dgn BVSM. Dulu Zikri before tidur mmg lama lah gentel2 tangan n lengan ibu dia, nak dekat 1 jam ok. Tp pas ada BVSM, plg lama utk dia terlelap pun 10-15 min. Hehe.. Ok lah. Mata pun dah buka separuh je ni. Mmg kalau selimut je dgn BVSM terus dtg menguap yg bertubi-tubi. Hehe.. Ok gudnite all. 

Facebook: Nornadia Salmee Salehuddin
Wassap / PM / SMS / Call: 0175279717
Email: nornadiasalmee@gmail.com

No comments:

Post a Comment