Tuesday, March 18, 2014

HELP!!! Down Size Me Please...

Assalamualaikum readers...

Entry kali ni sy nak share experience mereka yg memakai PB. Byk good testimonial yg kt boleh dapat dr user yg consistent menggunakan PB. Mcm sy sendiri happy dengan pemakaian PB. Sy choose utk pakai PB sbb sakit belakang n lenguh pd tulang especially time breastfeeding. Alhamdulillah mmg kurang dah sakit belakang sy. Since then, sy consistent memakai PB walaupun weekend. Pernah satu kali tu sy tak pakai PB time weekend. Badan rasa tak selesa dan rasa letih yg teramat. Walhal life on weekdays lagi hectic dari weekend kan. Jadi mmg betul lah PB ni mmg sgt membantu utk kt dari segi kesihatan. Dulu sy pun skeptical dgn PB. Tapi bila dah try n experience sendiri keberkesanan PB ni, baru sy tahu, it works!!! Alhamdulillah.. (",) okeh..now lets check out on others experience with PB. 

Ha ni photo coach sy. Walaupun kurus, ttp ada lemak di perut. Tp lepas pakai boleh nmpak perubahan. 
*credit to www.cikcida.com

Ha ni pula schoolmate sy dr primary - secondary school. Beza kan before n after guna PB! 
*credit to www.syarifah83.blogspot.com

Yang ni pula my dearly sister, Elly. Baru je guna 1 mon plus tp dah boleh dpt good result. She's really happy with her latest transformation. Teruskan ye adik.

and last but not least my own transformation! Jeng jeng jeng... Heh..


Ha terkesan x with our beautiful transformation? Hehe.. Anda bila lagi? Mau? Contact sy for details ok! Alah membeli menang memakai! (",)

Love,
GLAMPRENEUR

Facebook: Nornadia Salmee Salehuddin
Call / SMS / Whatsapp: 0175279717
Email: nornadiasalmee@gmail.com






No comments:

Post a Comment