Wednesday, March 5, 2014

Premium Beautiful dan Berpantang

Assalamualaikum readers...

Hello..hello..hello..

Ha entry kali ni sy nak share tentang Premium Beautiful (PB) dan berpantang. PB ni memang specially designed to suit utk ibu2 yg bersalin secara normal dan juga mereka yg mengalami C-Sect. Tapi untuk ibu-ibu yg C-Sect kena tunggu luka surgery tu betul2 sembuh n kering then baru boleh pakai. Pemakaian yg consistent akan membantu utk mengempiskan perut dan juga mengecutkan rahim selepas bersalin. Selain dr itu, PB juga membantu anda utk:-

  • Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal

  • Merawat masalah - masalah berkaitan rahim

  • Merawat keputihan dan masalah irregular flow of period

  • Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa kerengsaan

  • Prevent jangkitan kuman pada vagina dan pundi kencing

  • Menjadikan dinding dan pintu vagina lebih tight dan elastic at the same time secara natural
After deliver Zarif hari tu sy mmg guna PB sampai skang ni. Mmg cpt je dpt shape pre - preg n berat pn cpt turun. Alhamdulillah. (",) Selain dr tu sy notice jgk kesan stretch mark kat perut makin berkurangan. Happy sgt! Hehe.. So all hot mommy out there please try and see the result for yourself. Tak cuba maka tak tahu la effect nya kan. Heh.. 


Ha..nak kembali kepada shape yg asal dan menjadi hot mommy?

Jangan malu dan segan utk dapatkan free consultation dr sy.

Free trial available utk mereka yg berada di sekitar Lembah Klang.

Hurry2 PM me for details ok.

Facebook: Nornadia Salmee Salehuddin
PM / SMS / Call:  017-5279717



No comments:

Post a Comment