Tuesday, November 18, 2014

Jangan terkejut dengan instant result dari Premium Beautiful!

Assalamualaikum readers...

Hello2.. Ha ape yg nak kt citekan hari ni? Hehe..ok utk malam ni...jap...nangis plak si kenit Zarif ni. Okeh, mase tgh buat entry ni tgh tidokan Muhammad Zarif yg tiba-tiba terjaga sbb panas agaknya. Al-maklumlah mak nya nak jimat electric, guna lah mode Econavi- inverter aircond ok. Ha Econavi ni akan optimize kan compressor aircond kt, hence lebih efficient, tp depends pada temperature setting aircond kt jugak. Kalau less than 23 degree C dah x efficient dah Econavi nya sbb compressor akan run lebih jgk utk meet up the set cooling temperature! Haha..semangat ok bila cite bab Electrical appliance kat umah. Maklum la ada 2 electrical engineers yg ske menjimatkan electric! Hehe..  Tp seriously mmg jimat. Kt kena street smart! Biar CAPEX tinggi sket , tapi OPEX bulanan murah. Hehe.. 

Btw, bukan nak cite pasal aircond ok, nak cite ni ha pasal instant result corset magic Premium Beautiful! Ha baru pakai 5 minit, result kebaboom!! Hehe.. Ha bawak mai scroll ke bawah ok. 

Ha tgk gamba pertama ni, customer dh mmg slim melim. Tp bila pakai PB, kebaboom, shape bertambah cantik!!

Ha ni lagi 1 customer yg dh mmg kurus tp ade tummy sket part lower abs, ha dgn PB, terus hilang n enhance kan lagi bentuk badan customer yg kurus ni. Curvy is the beautiful code now! Hehe..

Dannnn ramai lagi yg dh dpt instant shape up walaupun 5 minit je menyarungkan korset magic ni! Mmg kebaboom terbaik lah!! 👍👍

Ha ni lagi. Sme yg bonjol2 sane sini ilang okeh!! OMG!! Mmg jeles kan! Baru 5 minit je ok.

Bagaimana Premium Beautiful berfungsi? 

✔️ PB akan mengalihkan lebihan lemak ke bahagian yg sepatutnya
✔️ kemudian, menetapkan kedudukan lemak di tempat yg betul
✔️ dalam jangka masa pemakaian yg panjang, PB membantu mengekalkan kontur badan secara lebih selesa dan fleksibel! 

Cuba bayangkan kalau kt konsisten pakai hari2??!! Isk2.. Mmg tekejut lah kan dgr hasilnya. Ha last skali nk share satu lg testimoni bergambar customer yg guna hari2 tanpa rasa jemu! 


Ha ORANG YANG SAMA! Tp bentuk n saiz badan yg berbeza!! Hehe.. Tak perlu nak kata apa2 dah! Seeing is believing! Hehe.. 

Cepat korang, sebelum menggelebeh tu bertambah-tambah, tak salah korang spend duit sket utk diri sendiri! Bila kali terakhir korang belanja diri sendiri utk bagi kesihatan dan kecantikan yg terbaik utk diri sendiri? Sementara badan masih ada size ni, mmg kena cepat2 sarungkan Premium Beautiful. Kalau dah tade size, menangis pun tade guna! Huhu.. 😊

Love,
Nornadia Salmee Salehuddin



No comments:

Post a Comment