Friday, January 9, 2015

LET'S PIN IT!

Assalamualaikum readers...




Kali ni sy nak berkongsi tentang PIN group yang semakin POWER sebagai online entrepreneur bagi the FLAGSHIP KILLER for corset, iaitu corset Superbrand PREMIUM BEAUTIFUL!!! 

PIN? Ramai yg wonder kan. Hehe... PIN merupakan acronym utk Professional Intelligent Network! Dan sememangnya ramai golongan professional dlm group PIN ni. Engineer ada, lawyer ada, accountant ada, cikgu ada, lecturer ada, business woman ada, photographer ada n ramai lagi! Pelbagai background. Tapi semua pun bersatu di bawah satu group yg memang best dan terbaik! Yang lagi best, semua pun muda-muda dan rakan sebaya! Jadi memang gila-gila dan idea pun fresh semuanya!!  


CDM Mursyida Mohsin
DDM Azizul

Ha siapa la founder PIN yg HEBAT ni? Ha wanita berbaju biru ini lah merupakan founder PIN, Mursyida Mohsin atau Cikcida. Orangnya muda lagi ok. Baru je 30 tahun n baru saja menimang seorang cahaya mata yg comel sgt! Syida & Zul (the husband) memang buat bisnes ni full-time. Best sangat tengok diorang muda-muda lagi dah ade freedom utk buat apa yang diorang suka, which is this business!! I would say they are very dedicated to their business partner, and I am one of them!! Yahooo!!! Selalu membantu business partner untuk buat sales yg terbaik dan pelbagai lagi effort! Sangat open minded and always let us raise out our opinion and suggestion for a better sales result for the group! Alhamdulillah and InsyAllah we will give our best & make you proud leader! Syida & Zul ni, muda2 dh income lebih RM 30k!! Bestkan? Hehe..mmg best kalau kt buat bisnes in a group! Support for each other is always there! Yeay!! Iam a proud member of PIN!! 

SSM Nornadia Salmee Salehuddin (Proud member of PIN..hehe..iols lah tu)

Our next target is to continue to achieve RM 1 Million group sales in a month! Fuhhh..how are we going to do that? Ah haaaa.. Adalah. Of course through social media!! But how??? Want to know how??? Kena lah jadi part of us!! We will share u the recipe!! Private and confidential tau. Special for PIN member only!! Hehe.. 

Business planning for 2015, PIN Council

Ha the first quarter for 2015 dah penuh dgn aktiviti semua. InsyaAllah semua PIN member akan lebih hebat and power utk beronline business!! Alhamdulillah...

Diamond Night award. Ha tgk sampai berapa orang yang naik stage ambil award. Ini baru sebahagian, more to come!!! 


PIN POWER!!
Ha for sure ramai yang teruja dengan PIN kan? Whatttt??? U want to join us?!!! Y NOT!! We are more than happy to share with u on our business plan and marketing strategy!! Mana nak join businesa tu cepat lah join sekarang sebab elok sangat dengan timing sekarang, awal tahun kan. Lambat-lambat nanti ketinggalan. Ha rasa tak puas lagi nak tengok PIN boleh la follow kitorang dekat IG: lets.pin.it atau #PIN #PINPOWER #PINLEADERS #PBMania

Jangan tunggu lama-lama sangat jadi follower tau, join us and be part of PIN! You will never regret, insyaAllah. 

Love,
Nornadia Salmee Salehuddin

No comments:

Post a Comment