Wednesday, January 14, 2015

Premium Beautiful Trusted & Certified Agent

Assalamualaikum readers...

Hari ni nak update on our event last Saturday, 10 January 2015!!! Event apakah itu? Mesti korang dah nampak n baca sebab our event dah jadi viral di Facebook! Pastu warna merah putih pula tu. Tapi bukan lah mewakili mana-mana parti, tapi, semangat merah putih itu adalah warna rasmi Hai O! Btw, event tersebut merupakan training session utk Premium Beautiful Agent yg dijalankan oleh pihak HQ Hai O sendiri! Kami merupakan kumpulan PERTAMA yang mendapat sijil certified Premium Beautiful Specialist dari Sahajidah Hai O Marketing. Before this, tiada official certificate yang dikeluarkan oleh pihak Hai O untuk training sebegini. Jadi kamilah kumpulan perintis yang diiktiraf oleh Hai O!!! Ha hebat kan? Itu lah bezanya kami dari agen-agen yg lain di luar sana! Officially certified ok!

Para usahawan PB dari PIN
Event pada hari Sabtu tu bermula awal pagi, sekitar pukul 915 am, di Hotel Regency Kuala Lumpur. Ya Allah memang pack sangat hall untuk event!!! Full house ok!!! Lebih kurang 300 orang yg join!! (Sila beli dari 300 org ni ok utk kepuasan dari segi consultation dan service). Alhamdulillah partner-partner sy dapat menghadirkan diri utk event besar dan penting sebegini. 

Full house ok!!! Phewwww...
Untuk session pagi, kami diajar secara terperinci tentang teori di sebalik Premium Beautiful. Ya Allah memang terbaik!!! Yang saya boleh katakan, dari gabungan ilmu sains, fizik, chemistry dan biology, terhasil lah product yg premium dan berkualiti seperti Premium Beautiful! Mana taknya, Korset Premium Beautiful ni menggabungkan teknologi FIR di mana merupakan salah satu sumber yg baik utk kesihatan! Dengan tenaga FIR ni, dapat melancarkan peredaran darah kita dan sekaligus mengelakkan kita dari penyakit-penyakit kronik khasnya penyakit wanita contohnya kanser payudara, kanser pangkal rahim, PCOS, period pain dan sebagainya. Agen juga diajar tentang cara pembuatan Premium Beautiful secara terperinci dari bahan-bahan serta fabrik yang digunakan utk Premium Beautiful ini. Selain itu, kamu turut diajar bagaimana utk advise customer dari sudut penjagaan. Maklumlah benda berharga! Wajib la dijaga rapi kan? Hehe..Nak dekat setengah hari juga lah. Lepas habis theory session, ada quiz ok! Hehe..Alhamdulillah semua peserta dapat menjawab soalan quiz dengan begitu cemerlang sekali ok! Hehe.. 


We are PB Specialist! 
After lunch, sesi seterusnya merupakan sesi practical. Di mana, kami di ajar bagaimana untuk nmemakai Premium Beautiful dan mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya! Itu lah kata kunci bagi proses pengurusan badan dengan Premium Beautiful, PENGALIHAN LEMAK! Ha kalau betul-betul nak berkesan dalam pemakaian korset ni, memang WAJIB pakai cara yang tepat dan konsisten 8 jam setiap hari!! Fuh...kami dibahagikan kepada beberapa group. Setiap group akan ada seorang model dan seorang trainer. Kami ditunjukkan cara untuk memakai kan korset dengan cara yang professional serta cara untuk mengalihkan lemak-lemak tersebut ke kawasan yang sepatutnya!!! Ha baru lah boleh ajar customer untuk pakai dengan cara yang tepat utk diorang dapatkan result yang optimum!! Then, lepas dah tengok macam mana trainer buat, turn kita pula lah praktis. Hehe.. Memang detail training  hari tu, ye lah nak jadi Specialist kena lah belajar, sebab product pun premium, so handling pun kena lah by expert! Cewahhh.. By the way, during practical session, para jejaka tidak dibenarkan utk berada di dalam dewan, maklumlah, bukan muhrim kan. Hehe.. 

Ni model dari group saya. Instant shaping up with Premium Beautiful!
After practical semua, then, sampai lah time wrap-up from ibunda or should I say nenda tercinta, CDM Hamisah Alias @ Kak Misah! Hehe.. Pelbagai flexible business plan yang dikongsi oleh Kak Misah. Plan memang terbaik, sebab modal pun rendah, tapi hasilnya Berganda. Diibaratkan Premium Beautiful ni seperti telur angsa emas yang akan sentiasa menjana income utk kita. Ha rugi tau tak jadi usahawan Premium Beautiful! Boleh and WAJIB PAKAI FREE ok utk agen!! Ha manyak untung la... 



My  partner and our mentorr


Ahli PIN networking with each other!!! Superb! We learn and we share with each other! 


Among the professionals in PIN, ex-auditor and businesswoman cum Civil Engineer!!

We are cousins and we are running this business together!! Cool!

With our cerificate! Get ur PB from us ok!

Saya Nadia dan saya adalah certified agent for Premium Beautiful!!! Hehe..

Specialist card and certificate
          
Jadi, buat mereka yang nak dapatkan PB, kena dapatkan dari certified agent, baru lah puas hati dengan product dan service! Ha untuk yang nak buat income RM 10 ribu ke atas pun boleh! We will share with u our business plan!! Jangan lambat-lambat utk memulakan sesuatu sebab nanti rugi!!! BOOK YOUR APPOINTMENTS NOW!!! 

Love,
Nornadia Salmee Salehuddin

No comments:

Post a Comment