Monday, January 26, 2015

The theme is BLUE...

Assalamualaikum readers...

My dear younger brother's wedding reception (groom side) is just round the corner! Tapi until now, I haven't buy (malas nak tailor made, sbb mmg malas..hehe) any dress or baju kurung moden or even kebaya ke kan. Last Friday my sister and I went to Modvier in Bangsar. Tapi NO CATCH OF THE DAY!!! Sob...sob...sob...

Then start googling one more time dekat Fashion Valet (before this mmg dah Google. Heh..). Ada a few options lah yang ada dekat situ. Budget wise...not more than RM 300 (hehe...walaupun achik keje Oil and Gas and jual korset Premium Beautiful...I still value my money ok!) Ha sila lihat my options di bawah.









Haih..yang mana ni?? Atau pun bukan pun antara ini? Hehe.. Ok nnt kalau sy dah beli sy share ok! Hehe.. Btw, korang kena cuci mata dekat fashion valet. Cantik-cantik baju dia. Cari yg affordable ok guys. Hehe.. 



Love,
Nornadia Salmee Salehuddin



No comments:

Post a Comment