Monday, February 16, 2015

Nak pakai Premium Beautiful FREE pun boleh!!

Assalamualaikum readers...

Teruskan baca jika korang serius utk mendapatkan bentuk badan idaman secara PERCUMA!!!

Pernah tak korang berada dlm situasi begini:

1) "Dah berapa org anak?", walhal masih lg single dan belum beranak. 

2) "Bila due date? Dah scan baby boy ke baby girl?", walhal dah beranak setahun yg lepas 

3) "Akak, berminat utk join program kuruskan badan?", walhal dah exercise, diet n ada pengurangan berat badan 

Kita mungkin tidak dianugerahkan dengan bentuk badan yg memukau, tetapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana? Ya dengan mencuba memakai corset kesihatan dan kecantikan Premium Beautiful! 

Seriously, dengan Premium Beautiful korang memang boleh dapatkan bentuk badan idaman secara PERCUMA! Ha cuba lihat testimoni-testimoni terbaik yang dikongsikan di bawah.


Testimoni 1

Puan Aiza, Lembah Klang, hilang 19 kg dengan konsisten memakai korset Premium Beautiful dan set kempis perut.




Testimoni 2

Cik Julimaswarni, dari Ipoh, pemakai Premium Beautiful yang tegar. Dalam masa setahun hilang berat badan dalam kuantiti yang banyak di samping badan terbentuk rapi. Baju yang sama, org yang sama, tapi berimage baru yang lebih sihat, cantik, ramping dan anggun. 




Testimoni 3

Puan Mursyida, 31 tahun, Lembah Klang ibu beranak satu. Berjaya menghilangkan berat badan sebanyak 15 kg dalam masa 2 minggu ketika berpantang. Beliau bersalinsexara c-sect. Tapi masih lagi mampu mengurangkan berat badan dan juga mengempiskan perut dengan Premium Beautiful korset. Tiada lagi alasan untuk para ibu yang C-Sect untuk kekal berperut buncit bila sentiasa memakai korset Premium Beautiful! 



Testimoni 4

Puan Seri Mahani, 34, Lembah Klang, ibu beranak dua. Mengalami kenaikan berat badan yang mendadak selepas melahirkan anak kedua. Walaupun masa ketika itu beliau baru berusia 31 tahun, beliau nampak lebih tua dari usia beliau. Selepas setahun lebih menggunakan Premium Beautiful, kini Puan Seri nampak lebih muda, anggun dan berseri dengan image beliau yang lebih langsing! 


Testimoni 5

Puan Anis, 29, Kelantan, suri rumah, ibu beranak seorang. Menjadi seorang surirumah tidak menghalang Puan Anis untuk mengembalikan bentuk badan beliau seperti sebelum bersalin. Dengan Premium Beautiful, beliau tampil lebih segar dan bertenaga. Lihat sahaja gambar di bawah, satu perubahan yang sungguh positif dan terbaik dari beliau apabila memakai Premium Beautiful.



Testimoni 6

Puan Aine, Kelantan, ibu beranak dua. Sebaik melahirkan anak kedua sukar untuk menurunkan baby fat yang masih ada di badan beliau. Dengan Premium Beautiful, beliau berjaya mendapatkan bentuk badan idaman beliau. Konsisten adalah kunci kepada kejayaan beliau dengan korset Premium Beautiful! 


Testimoni 7

Puan Anis, Cyberjaya, menggunakan Premium Beautiful sebagai persediaan beliau sebelum berkahwin lagi. Nah ..hasilnya bukan sahaja badan lebih slim, tapi bentuk muka juga lebih slim apabila konsisten memakai korset Premium Beautiful! So memang secara keseluruhan, bentuk badan dan bentuk muka idaman boleh didapati tanpa sebarang pembedahan. 


Testimoni 8

Seterusnya testimoni dari tuan punya blog!!! Tadaaaaa.. Hehe.. Naik sampai 20 kg time pregnant anak kedua. Alhamdulillah dengan Premium Beautiful semual lemak lari dan menyorok di tempat yang sepatutnya. Hehe.. Rasa slim sangat lepas melahirkan anak kedua ni. 



Ha gambar-gambar testimoni di atas semuanya merupakan agen-agen Premium Beautiful yang bertauliah! Kami pakai Premium Beautiful PERCUMA SAHAJA! Bila dah sarungkan korset PB ni setiap hari, kami semua 'terpaksa' lebih slim, cantik, sihat dan berkeyakinan tinggi! Ini semua gara-gara nak PAKAI PB FREE!!

Korang pun boleh juga kalau nak pakai FREE! Jadi agen, memang wajib pakai PERCUMA! Nak tahu macam mana? Contact je sy untuk lebih information. Bila pakai FREE, boleh juga terisi duit pocket korang! Memang untung berbaloi-baloi! Hehe.. 😊


GRAB IT OR LOSE IT! ITS UR CALL! 

Love,
Nornadia Salmee Salehuddin


No comments:

Post a Comment