Monday, August 10, 2015

Baru nak ke Bangkok, Osaka dah menanti!

Assalamualaikum readers...

Yezza seperti title entry, kali ni saja nak cerita dekat korang luar sana on our next , new and latest trip open to all distributors under Sahajidah Hai O Marketing (SHOM). Macam yang saya dah cerita dalam beberapa entry yang lepas, saya berjaya qualify ke free trip ke Bangkok! Woot! Woot! Tepuk tangan sikit! Heh.. Alhamdulillah... InsyaAllah kali ni PIN berjaya membawa satu bas Bangkok Qualifier dari group PIN sendiri! Ho yeahhhhhh! We will be going to Bangkok from 24 August until 27 August 2015. Hmm lama juga tu, 4 hari 3 malam. 5 STARS FREE TRIP. Excited sangat!!! Hehe... 


Okeh... belum pun lagi pergi Bangkok, dah pula SHOM buka new trip ke Osaka! Osaka tu kek mano ha?? Ha kek Jopun sana ha. Hehe.. Never been to Japan on my own. Never cross my mind that we will be flying to Japan for our next Free Trip! Tapi, pernah juga dulu plan dengan colleague dekat office nak pergi Japan sebabnya my colleague tu dulu study dekat Japan. So dah adalah tourist guide nya kan. Tapi, belum ada rezeki lagi untuk sampai ke sana. Mana tahu pula kan, rezeki nak pergi FREE dengan SHOM! I am soooooo excited! 


Actually, saya memang suka travel! Memang suka! Entah kenapa. Ya lah mungkin sebabnya suka berjalan tengok tempat orang, culture orang, life orang lain all over the world. Hehe.. Dulu pernah juga impikan, untuk husband saya pergi kerja overseas ke, saya sambung belajar Masters kat overseas ke, sebab saya nak bawa anak-anak tinggal dekat overseas. Bukan apa, pada pendapat saya, minda seseorang akan lebih terbuka kalau banyak berjalan mencari pengalaman melihat negara orang lain. 

Siapa ada minat yang sama iaitu suka travel melihat negara orang? Ha, nak bawa korang sekali untuk melihat keindahan Osaka, Japan ni. Nak tahu bila trip ni? Ha trip ni next year, dalam bulan March 2016! Masa tu dah nak masuk spring! Wahhhh cuba bayangkan bunga sakura baru nak berbunga kan. Cantiknya kannnn??? Lepas tu dapat pula makan Ramen yg halal! Ahhhh..sedapnya..pastu, dapat pula makan sushi yang fresh!! Ahhhh...Yummeh sangat! Colleague saya study Japan tu pernah cakap, quality sushi-sushi yang ada kat Malaysia ni sangat jauh berbeza dengan quality sushi yang ada dekat Japan. Dari segi rasa, kesegaran dan bermacam lagi lah, memang kalah! Hehe... so hopefully, nanti bila berkesempatan nak ke Osaka ni, dapatlah kita mersa sushi-sushi yang fresh ni sendiri! Wehuuu!!

Excited kan... so apa lagi, kita set up appointment and saya akan ceritakan madam mana kita boleh ke Osaka PERCUMA sahaja! Bukan calang-calang FREE TRIP, tapi 5 STARS FREE TRIP!!! Jom lah kita pergi bersama, CONFIRM best!!! Bukan je dapat FREE TRIP tapi, side income pula boleh cecah up to 5 figures! Tak nak ke? Rugi tau kalau tak grab! 

PM je saya di 0175279717 untuk appointment ya. Okeh...nak buat roti butter untuk Zikri and Zarif. Sebok nau, orang nak buat blog, diorang... "Ibu, nak roti. Cepatlah...". Ok see you in next entry! (",)




No comments:

Post a Comment