Thursday, October 15, 2015

SM / SSM Award 2015

Assalamualaikum readers...

Halu2..dah lama tak update blog. Bukan tak mahu update, tak sempat nak update. Biasalah busy dengan daily routine as Working At Home Mom! Hehe.. Okay, untuk entry kali ini, saya nak update on SM / SSM Award yang berlangsung pada 12 September 2015! Alhamdulillah kali ni, ramai betul PIN family yang berjaya merangkul award, hampir 50 orang tau! Ha apa benda SM / SSM Award ni? Actually, ini merupakan celebration untuk warga pengedar yang bernaung di bawah Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) yang berjaya untuk complete 20,000 sales dan 60,000 sales! Bukan sesuatu yang mudah, tapi, bukan juga sesuatu yang mustahil! Alhamdulillah untuk award kali ni, seorang partner saya berjaya untuk complete 20,000 sales. Seronok tak terkata lah. Sebab ingat lagi last year memang sorang-sorang je attend event, tapi, alhamdulillah tahun ni celebrate business partner juga. 

Paling best dalam business ni adalah, kita tak berjaya seorang diri. Untuk kita betul-betul success, kita kena bantu business partner kt utk berjaya juga. Kita bantu mereka dari segi ilmu, tunjuk ajar dan improvement. Kita takkan boleh pergi lebih jauh, kalau, business partner kita tak bergerak jauh sama macam kita. Yang penting kena sentiasa rapat-rapatkan diri kita dengan leader. Kadang-kadang dalam business Multi Level Marketing ni, orang akan sentiasa salahkan leader, tapi, kadang-kadang kita sendiri lupa untuk dekat-dekatkan diri kita dengan mentor kita sendiri. Betul tak? Heh.. Namun apa-apa pun, dalam business ni yang paling saya suka ketelusan. Siapa buat dia dapat, siapa tak buat, mana nak dapatkan hasilnya ye tak? Heh.. 

Selain dari tu, untuk award kali ni bertambah special lagi, sebabnya, my own coach n friend, CDM Mursyida Mohsin merupakan salah seorang speaker untuk event besar kali inj. Wuhuuu... Bangga sangat. Bukan calang-calang orang tau yang boleh bagi speech untuk company event. Hanya yang ada performance yang bagus dan kumpulan yang kuat dipilih sebagau speaker! Ha hebat tak kawan saya seorang ni? Memang hebat lah. Walaupun hebat, tapi, tetap humble sangat dan tak pernah lokek ilmu dan masa untuk business partners beliau. ALL PIN LEADERS ARE PROUD OF U CDM MURSYIDA!! Congratulations! Okeh.. Tak mau lah cerita panjang-panjang, jom kita tengok gambar-gambar time event hari tu ye. =)

Congratulations tu Masliana! 20,000 sales achiever!

Orang - orang Ipoh boleh dapatkan produk-produk Hai O dari Masliana ok!

Weehuuu..happy face!

With SM/SSM Award Spekaer! Congrats Cikcida!

My partner, Suhaili with Cikcida

My business partner, Nazlida from Puchong

Dulu-dulu sendiri, kini berkumpulan! Alhamdulillah, makin berkembang rakan kongsi! 

We are 20,000 and 60,000 Achievers!

We are Sisters!

My mentor delivering her speech! Proud of u!

Beri peluang pada diri sendiri, bila peluang datang pada kita!

Clap your hands when you feel HAPPY!

InsyaAllah kita ke depan lebih lagi!

Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?
Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Wellness Consultant.







No comments:

Post a Comment