Friday, December 11, 2015

Separation anxiety!

Assalamualaikum readers...

Ha what is separation anxiety? 

Usually separation anxiety is common for young children age around 8 to 14 months old when they are separated from their parents. Alhamdulillah, my boys don't have this kind of dilemma. Phewww... 

But, guess what? Who's having it? 

Yes...me, myself and Nadia!!! I am not ready for them to move out from my room to other room. Walaupun, bilik depan je! Hehe.. Tak boleh!!! Yes, ibu is very clingy to the boys! Macam mana ni? My third child will be in labour soon and sleeping arrangement yet to be made! Huhu...

Memang ada terfikir untuk separate kan bilik tidur, tapi, ada perasaan yang macam, alamak, anak aku dah besar! Tapi, diorang still baby to me. Forever baby! Huaaaa.. Macam mana ni? See.. I told ya, I am the one having separation anxiety! I am not ready for them to say, "Ibu, ini bilik Zikri dengan Zarif. Ibu pergilah bilik ibu." Oh no, I am still not ready for this. I still want to smell their masamness, busukness and all other smelly stuff they have! How???

Encik suami memang sudah redha tidur jauh dari isterinya. We are separated miles away! Cewah.. Hehe.. Tambah lagi seorang nanti, should be ok kan? Heh.. Tapi, tak tahu macam mana nak susun, sebab Zikri & Zarif suka bergentel lengan. Seorang kiri and seorang kanan. Nanti dah ada baby macam mana? Katil pun dah tak muat. Kena beli tilam baru letak dekat sebelah katil sekarang ni kot. Tak apa, kita tengok macam mana nanti. Tak boleh lah kalau malam2 tak hug n cium budak kecik masam tu. Hehe..

Mungkinkahbakan tidur dengan dua orang kenit tu sampai dah sekolah rendah? Oh my!! Hehe..

Tengok Zikri masam ni. Pagi-pagi mesti nak hug n kiss!

Ha tengok ni ada air liur basi lagi! Hehe..

-Working at Home Mom-


Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?

Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Wellness Consultant

017.527.9717



No comments:

Post a Comment