Wednesday, January 20, 2016

Wakil Pengedar Sabun Marine Essence Diperlukan!


Assalamualaikum readers...


Siapa yang tak kenal dan tak tahu langsung tentang produk Marine Essence? Ha memang tertinggal keretapi lah kalau tak tahu. Heh.. Produk Marine Essence ni merupakan antara produk HOT dari Sahajidah Hai - O Marketing (SHOM) yang makin laku keras di pasaran. 


Tokey Marine Essence mencari pengedar seluruh negara!


Lagi yang melonjakkan kehebatan produk Marine Essence ni adalah bila produk  Marine Essence memenangi Readers' Choice Award 2015. Antaranya adalah untuk kategori Best Beauty Bar, Best Nourishing Body Wash dan Best Nourishing Shampoo.
Jadi memang tak rugi sangat lah kalau anda yang dekat luar sana gunakan produk Marine Essence ni kan. Selain jadi pengguna, ambil peluang sekali untuk menjadi wakil pengedar produk Marine Essence. Nak tahu details bagaimana nak jadi pengedar, boleh lah hubungi saya di 017.527.9717. 

Bila jadi pengedar ni, kami dari kumpulan PIN akan memberi latihan, kelas, seminar, Online Shared Folder, PIN Group Support 24 Hours, Bimbingan PIN (1 to 1 coaching) dan 'Tools' Perniagaan SECARA PERCUMA kepada anda!

Jom sertai kami sebagai wakil pengedar Marine Essence dan jana pendapatan dari RM 500 - RM 5000 sebulan! Tunggu apa lagi? Jual sabun je kan!- Working at Home Mom-
Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?

Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Wellness Consultant

No comments:

Post a Comment