Monday, February 8, 2016

Road to Beijing!!!

Assalamualaikum readers...

Jauh perjalanan luas pandangan! Ha gitu.. Memang sangat-sangatlah digalakan kita sebagai manusia untuk keluar dari tempat asal kita dan mencari pengalaman berada di negara orang. Memang insyaAllah minda akan lebih terbuka, dan kita dapat mengenali kaum, bangsa dan tatacara hidup mereka yang memang jauh berbeza dengan kita. Ha, dari situ mana yang baik kita ambil jadi teladan dan mana yang buruk jadikan sempadan. Heh..


Credit to budgettravel.com

Wahhh.. Banyak juga pepatah dekat atas tu. Tapi, entry kali ini bukanlah nak cerita pasal pepatah, tapi nak cerita yang trip baru dari company Sahajidah Hai O Marketing (SHOM) dah dibuka!!! Wuhuuuuu... I is tak sabar nak pergi! Rasa cukup bertuah join business MLM dengan SHOM ni, bukan apa, banyak sangat insentif yang kita boleh dapat selain dari untung runcit dari jualan dan komisyen. Salah satunya FREE TRIP 5 STARS!!! Nak pergi berjalan sendiri memang boleh sangat, tapi, CONFIRM kita akan pilih yang murah dan ada promosi ya tak? Tapi, alhamdulillah, saya sendiri pernah merasa bagaimana seronoknya dapat FREE TRIP 5 STARS dari SHOM ni! Gila tak best apabila semua ditanggung PERCUMA, dari A to Z, tiket pergi balik, hotel, makan minum, tiket masuk ke tempat-tempat yang memerlukan tiket dan duit poket sedikit untuk perkara-perkara tertentu! Yang perlu kita bawa sendiri ialah duit extra untuk shopping je untuk beli apa-apa yang patut dan souvenir! Tak nak bawa duit pun tak apa! Heh... (",)

Lagi satu dengan SHOM, confirm merasa cuti rehat dekat overseas 2 kali setahun. Ya lah, dah berhempas pulas berniaga kan (walhal dengan PIN santai2 je... Hehe) SHOM bagi la hadiah sikit pergi jalan-jalan sambil refresh minda kita dan mana tahu dapat strategi terbaru untuk berniaga kan. Lagi syok pula, pergi dengan kawan-kawan yang memang havoc lagi gila-gila! (Semua PIN Preneur gila-gila dan confirm syok gila berjalan dengan kami! Hehe..) 




Ha macam title yang korang dah baca tadi, mesti dah tahu next trip ke mana. YES, kami akan ke Beijing pula kali ni. Allah hai, Osaka qualifier belum lagi terbang ke Osaka, ni dah open pula Beijing! Memang group travel sokmo lah usahawan SHOM ni kan. Tapi, dah FREE, takkan tak ambil peluang kan? Kali ni 1000 tiket ke Beijing telah di booked oleh SHOM dekat travel agent, tinggal nak isi nama kita je dekat flight ticket! Heh.. Korang nak tak nama korang yang ada pada flight ticket PERCUMA dari SHOM ni? Takkan tak nak kan? Saya memang nak dan akan sampai ke sana bersama rakan-rakan kongsi saya. Rakan-rakan kongsi pun dah tak sabar dan siap dah cop roomate masing-masing untuk tidur dekat hotel 5 STARS dekat Beijing nanti! Phewww...semangat korang ya? Korang semangat, mak lagi semangat 500%! Hehe..

Ok. Sebelum kita fly ke Beijing, jom kita terokai apa yang ada dan best dekat Beijing. Kalau nak diikutkan, Beijing merupakan sebuah kota pusat yang kaya dengan budaya dan sejarah China. Ha mana taknya, banyak monumen bersejarah yang kita boleh lawati di Bejing. Antaranya:-

1. Forbidden City
2. Great Wall of China
3. Temple of Heaven 
4. Teananmen Square
5. Olympic stadium / sites
6. Panda House (baru lah ori)

Credit to beijingwallpaperhd.com


Credit to beijingwallpaperhd.com


Credit to beijingwallpaperhd.com


Credit to beijingwallpaperhd.com


Credit to beijingwallpaperhd.com

Credit to beijingwallpaperhd.com

Credit to beijingwallpaperhd.com

Credit to beijingwallpaperhd.com

Credit to blog.chinatraveldepot.com

Selain dari itu kan yang saya tahu, kalau China kan, selain penuh dengan sejarah dan budaya, memang terkenal juga sebagai shopping heaven! Nak beli silk ke, nak beli kain yang cantik-cantik ke, nak beli buah-buah yang fresh ke, nak beli jed yang superb pada harga yang WOW ke, dan macam-macam lagi item, SEMUANYA ADA dekat sana! Well, perempuan dan membeli-belah memang BEST FRIEND FOREVER kan! Hehe.. (",)

Credit to livefromtheabiroad.com

Credit to gbtimes.com

Kalau ikutkan hati, rasa nak terbang ke sana je sekarang ni. Tapi, kan masih lagi dalam confinement period. Jadi, kita urut dada dan banyak-banyak kan bersabar. Heh.. Dalam masa yang sama, nak make sure ramai lagi rakan kongsi saya turut sama dapat menyertai FREE TRIP kali ini. The more the merrier kan? Macam mana nak dapatkan FREE TRIP ni? Tak susah pun, sebab bagi usahawan PIN, kami dah ada kunci pembukanya. Kunci ini merupakan rutin perniagaan yang kami sedang lakukan hari-hari, iaitu PROJEK KUNCI kami. InsyaAllah, masa yang diberikan untuk melayakkan diri memang sangat-sangat mencukupi. Jalan dah tersedia, cara pun dah dikongsikan, hanya tinggal sedikit usaha saja lagi, untuk kita pasti sampai ke Beijing! 


Macam mana nak sertai kami ke Beijing?





Mesti anda di luar sana nak sertai usahawan PIN ke Beijing secara PERCUMA kan? 

Untuk anda yang di luar sana yang nak sertai kami ke Beijing, mahupun, serius nak menjana pendapatan 4, 5 dan 6 angka dengan berniaga, PIN telah pun menyediakan "PROJEK KUNCI PIN" yang di mana kami akan mendidik anda menjadi usahawan yang berjaya. Segala ilmu basic jualan dan ilmu advance berniaga akan diajar kepada anda secara PERCUMA kepada anda! PERCUMA lagi ya tak? Banyak betul benda PERCUMA yang ada yang hanya tinggal untuk anda merebut peluang tersebut.

Objektif utama PROJEK KUNCI PIN ini adalah untuk memastikan setiap usahawan yang dibantu mampu untuk mempunyai pendapatan yang stabil dari perniagaan bersama SHOM. Tak perlu risau kalau anda tiada basic pun untuk berniaga kerana semua nya kan disediakan, dari latihan perniagaan (percuma), personal coaching, business tools, group support, dan sebagainya. Tinggal untuk anda bermula sahaja! (",)

Untuk bermula dan sertai kami tiada syarat yang ketat pun yang dikenakan.  Hanya serendah RM50.00 ringgit sebagai yuran pendaftaran dah layak bermula sebagai usahawan bersama-sama PIN dan berpeluang untuk mendapat tiket ke BEIJING PERCUMA!. We are more than ready to share our experience and knowledge to guide u to become a successful entrepreneur! InsyaAllah.. Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan membimbing anda menjadi usahawan yang hebat.. InsyaAllah (",) Yang penting anda betul-betul serius untuk mencari pendapatan tambahan atau pendapatan utama melalui berniaga bersama PIN! 


Untuk penerangan lebih lanjut, boleh terus hubungi saya, 
Nadia - 017 527 9717

InsyaAllah, kalau anda rela sediakan diri untuk dibimbing menjadi usahawan PIN yang bejaya, kami di PIN, 200% akan commit untuk membimbing! 


SAYA PASTI SAMPAI KE BEIJING! JUMPA DI SANA!





-Work from Home Mom-




Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?

Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Wellness Consultant


1 comment:

  1. Apakah Anda membutuhkan pinjaman bisnis? Kami menawarkan pinjaman bisnis dengan tingkat bunga tahunan sangat minim serendah 3%, dari 1 tahun untuk periode durasi 30 tahun pembayaran ke seluruh bagian dunia. Kami memberikan pinjaman dari € 5,000.00 ke 20 Juta negara dolar bersatu. Kami juga memberikan pinjaman usaha kepada individu dan perusahaan, kami memberi mereka pinjaman untuk memulai bisnis atau meningkatkan bisnis mereka pada tingkat 3%. Kami dapat meminjamkan hingga € 20 juta. Untuk mendapatkan lebih banyak informasi, e-mail: zionloanfirm.ltd@gmail.com

    ReplyDelete