Sunday, July 10, 2016

Salam Aidilfitri!

Assalamualaikum readers...

Allahu lama bernar rasanya tak bersiaran dekat blog! Ish2.. This is not good Nadia! Cuba istiqamah ok! Hehe.. Okeh.. Semua apa khabar? Sihat? Raya macam mana? Hopefully ok semuanya ya. 

Sempena Aidilfitri tahun ni, nak ucapkan Salam Aidilfitri untuk semua dan Maaf Zahir & Batin. Hari tu uols semua balik kampung tak? Alhamdulillah tahun ni turn balik kampung saya pula dekat Ipoh!

Ha bila balik Ipoh untuk Hari Raya Aidilfitri tahun ni, memang macam-macam lah nak kena buat. Bukan apa masa minggu last nak puasa tu, alhamdulillah sangat, permintaan korset premium no 1 Malaysia Premium Beautiful melonjak naik sungguh. So, minggu tu bertungkus lumus juga check size, carikan size and COD kepada customer yang berdekatan. Maklumlah semua pun nak pakai baju raya bersama korset Premium Beautiful.

Premium Beautiful Corset is a MUST pada yang regular memakainya! Bukan apa, sebab nak rasa badan lebih fit, baju terletak cantik dan kita pun lebih confident dengan korset ni. Bukan itu sahaja, untuk yang nak berjalan jauh kan, ha kalau rasa tak nak patah pinggang tu, WAJIB PAKAI korset Premium Beautiful ni complete set! Baru puas hati!

Okeh, untuk entry kali ni nak share dengan awak semua gambar raya hari tu. Tahun ni beraya berlima sebab ada anak baru! Alhamdulillah! Hehe.. Moh jemput2 tengok na. (",)

My Little Family

My Boys

Ibu with Zikri

Ibu with Zarif

My Girl

Man of the House!

With My Ladies!

My younger sister and her little family

My Little Brother and wife

Sisters

With Queen of ours!

My not so BIG Family!

Myself, Lebih yakin dengan Premium Beautiful Korset!

3 Genertions!

Little Red Riding Hood!

Nak beraya dengan Pak Su

Jalan - jalan Raya!

Serba sedikit tentang Hari Raya! Ha nanti jumpa lagi in next entry ya. Ha ce korang pun share gambar raya korang pada ruangan komen tu. Hehe.. (",)



-Work from Home Mom-




Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?

Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Wellness Consultant



No comments:

Post a Comment