Tuesday, August 2, 2016

Hilangkan kesentapan dengan BB Plus Collagen!

AWAS WANITA 25 TAHUN KE ATAS!
--------------------------------------------------




Sentap bila:

1. Eh umur akak berapa ya? 35 tahun ya? (Usia baru nak cecah 30 tahun 😓)

2. Kau ada masalah rambut ke? Dah ada uban lah! (Umur baru 29 kot! 🙈)

3. Jom wefie! Klik! (Kedut 1000 pada mata jelas kelihatan! 😩)

Situasi ini sering terjadi bila kita meningkat ke lewat umur 20an dan seterusnya. 

Anda runsing? Nak tahu kenapa? 

Teruskan membaca. 😊

Salah satu faktornya adalah disebabkan penuaan yg seterusnya menyebabkan peratus collagen semakin berkurangan dari dalam badan kita.

Collagen akan mula hilang sebaik saja umur kita menginjak umur 25 tahun ke atas. Semakin berumur, semakin banyaklah collagen hilang dari dalam badan kita. 

Collagen berada pada keseluruhan bahagian bdn kita contohnya tulang, rawan, muscles, tissue penghubung, ligaments, tendons dan juga anggota badan terbesar kita iaitu kulit. 

Collagen membantu pertumbuhan semula kulit baru, so kulit dpt kekal lembut. Untuk sendi rawan pula, collagen berfungsi sebagai cushion untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutamanya pada pinggul, sendi dan lutut.

Untuk memulihara jumlah collagen dalam badan kita, adalah sebaiknya kita ambil collagen tambahan dalam pemakanan seharian kita dan yang terbaik adalah BB PLUS COLLAGEN! 

Kenapa BB Plus?
---------------------

BB Plus ni diperbuat daripada collagen ikan type 2 yg bemutu tinggi. Collagen type 2 ini, ada struktur rantaian asid amino yg seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam collagen manusia. Collagen ikan ini ditukar menjadi peptida yang sangat halus dengan menggunakan teknologi terkini untuk memberikan kesan penyerapan yg lebih baik dalam badan kita.

Antara ingredient utk BB Plus adalah:
✔️5000mg hydrolyze fish collagen
✔️Ekstrak anggur & vitamin C yang berfungsi sebagai anti-oksida
✔️serbuk blackcurrent, jus rossele dan serat apple yg menjadi BB Plus lebih vitamin dan nutrisi

Collagen ini memberikan kebaikan kpd anda seperti berikut:

✔️ Kulit wajah berseri dan cerah
✔️ Kulit lebih anjal dan tegang
✔️ Kulit lebih halus dan gebu
✔️ Kulit lebih lembab 
✔️ Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
✔️ Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
✔️ Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari
✔️ Membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi
✔️ Membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis

Hanya dalam 1 sachet banyak nikmat yang kita boleh dapatkan untuk kesihatan! Mahal ke BB Plus ni? 

Tak lah. Hanya RM 216 sahaja utk 20 sachet! 

Tapi tunggu dulu! Saya ingin berikan kepada anda value buy utk BB Plus ni! 

DAPATKAN 2 PAX BB PLUS ANDA DGN HANYA RM 390 SAHAJA! 

JIMAT LEBIH RM 40!

Promosi ini sgt lah berbaloi-baloi! Bukan itu sahaja anda juga akan diberikan FREE POSTAGE + FREE GIFT! 

Tunggu apa lagi? Whatsapp sekarang ke 017.527.9717!

Testimoni dari pengguna BB Plus Collagen









Muka kekal muda tengan BB Plus Collagen!









Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?

Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Wellness Consultant


No comments:

Post a Comment