Monday, August 1, 2016

Jelajah Premium Beautiful sebelum raya!

Assalamualaikum readers...

Halu2...ha dah nak habis raya kan. Tapi nak cerita juga lah dekat korang tentang jelajah Premium Beautiful corset sebelum hari raya hari tu. Alhamdulillah sangat, masa minggu terakhir sebelum raya. Permintaan korset ni memang hari - hari! Memang mabuk korset ok, tapi, tak apa lah, sebab busy means money!

PB fitting di Kementerian Pertahanan Malaysia


Ok jelajah yang pertama ni bermula dengan customer saya yang bertugas di Kementerian Pertahanan. Actually, dah lama customer ni mengidam nak dapatkan korset Premium Beautiful ni. Maklum lah, ibu pada 2 anak ni bersalin secara C - Sect. seperti diketahui mum, mereka yang bersalin secara C- Sect akan ada masalah perut buncit dan sedikit flabby! Kenapa? Of course bila berlaku nya pembedahan, susah kita nak massage ibu - ibu ini dan nak bertungku pun payah! Jadi yang terbaik adalah dyngan memakai korset Premium Beautiful! Dari tahu lepas customer ni dok survey PB kan, dan selam itu jugalah saya follow - up, dan alhamdulillah, rezeki untuk beliau memiliki korset ni adalah time sebelum raya lepas!

Ha lepas sarung je korset hitam ajaib saya tu, terus pinggul & perut yang flabby sana sini, tersusun cantik dan tarletak pada tempat yg sepatutnya! Wehuuu! Baru - baru ni saya bertanyakan feedback beliau selepas raya. Ha katanya,

"PUAS HATI PAKAI PB NI, RAYA MAKAN MACAM-MACAM, TAPI PERUT TERASA KEMPIS JER!"

Ha puas hati kan, kalau customer kita bagi feedback wallah macam ni! (",)

COD PB Corset dan Min Kaffe di Sogo KL


Next, adalah kisah customer kedua saya. Customer ni nak repeat order untuk long girdle! Ya...repeat order! BEST PRODUCT speaks for itself! Customer ni dah beli corset dengan saya 2 tahun yang lepas. Asalnya beli corset PB ni untuk membantu masalah rahim jatuh beliau! Alhamdulillah, konsisten guna PB membantu beliau untuk mengatasi masalah ini. Customer ni dari Terengganu. Kebetulan datang ke KL untuk shopping raya. Terus saya COD long girdle untuk customer ni, dan paling best, customer bagi cash selambak! Wehuuu... syokkan? Memang seronok berniaga ni tau.

Walaupun online, tapi, tak bermakna kita tak boleh jumpa customer dan dapat duit cash selambak macam ni. Hehe... Thank you Akak, nanti roger saya semula untuk repair or anything. In Shaa Allah I'll give my best as Premium Beautiful Consultant!

Alhamdulillah another satisfied customer! Checked!


Mengorset di MDV Berhad


Seterusnya, ahaaa...repeat order dari customer lagi. Tapi customer ni referred by my ex - schoolmate who bought PB Corset from me previously. Alhamdulillah... Rezeki kan. Customer ni dah 40 years old and she has been wearing PB since 90s! Wow! Memang pemakai tegar kan? Nak beli long bra baru katanya. Dah ada 2 set, tapi 1 set tu, long bra nya dah rosak, so nak get a new one. Ok, no worries kak, I serve you. So dia beli yang baru dan saya hantar yang rosak untuk repair. Ha you all semua kana tahu yang PB ni ada lifetime warranty for repair! Ha... value buy sangat kan? Berbaloi sangat dengan harga dan service yang bakal diterima kan?

Akak ni, walaupun umur 40, tapi, badan dia tetap slim macam anak dara. Seriously and I am not joking! Anak dua dan semua pun dah sekolah menengah! Katanya,

"PREMIUM BEAUTIFUL CORSET MEMBANTU AKAK UNTUK MAINTAIN SLIM DARI SEBELUM KAHWIN SAMPAI SEKARANG, ANAK 2 ORANG TU PUN DAH MASUK REMAJA!"

Ha...tu dia, dah pakai PB lama tu! Mamang pemakai tegar!


PB fitting di Subang Parade


Ha delivery terakhir yang saya buat sebelum balik kampung untuk beraya adalah untuk seorang customer yang dah lama juga mengidam untuk pakai PB. Raya tahun 2015 lagi dia dah mengidam nak sarungkan korset PB dan alhamdulillah, tahun ni lah rezekinya! Rezeki pasti datang bila sudah sampai masanya. Yang penting kita jaga hubungan dengan customer dan mengamalkan konsep menjaga silaturahim & follow - up. Cewah... sedikit tips di situ!

Ok, ada masalah apa dengan customer yang ke - 4 ni? Masalah untuk customer ni adalah bentuk badan macam kon ais krim tu. besar bahagian atas dan kecil pada bahagian peha. Ha bentuk badan ni agak berbahaya lah, sebab kaki kecil tapi nak kena support bahagian atas yang makin memberat. Selain dari tu, perut pun buncit sedikit walaupun belum melahirkan anak. Oh ya, lagi satu, customer ni nak cuba ikhtiar untuk dapatkan cahaya mata. Actually PB corset sangat - sangat membantu untuk improve kan lagi kesuburan rahim kita. Bagaimana?

FIR yang ada dalam PB ni akan membantu untuk melancarkan lagi peredaran darah dalam badan kita dan dalam masa yang sama membantu untuk merangsang pengeluaran hormon produktif yang seimbang: estrogen & progesteron dan seterusnya menjadikan rahim kita subur dan bersedia untuk persenyawaan. In shaa Allah, PB adalah ikhtiar, dan rezeki tetap dari Allah.

Alhamdulillah, lepas sarungkan saja PB ke badan customer, terus ada shape hourglass! sebelum tu, customer tak ada pinggang tau, ha lepas 5 minit terus ada! Saya pun advise customer untuk consistent pakai selama 6 bulan untuk dapatkan best result!

Yours truly ibu anak 3, consistent memakai PB Corset! (",)


Bila jadi PIN Wellness Consultant ni, amatlah seronok, bila, customer puas hati dengan produk dan servis dari kita dan customer pula dapat benefit dari setiap produk jualan kita. Syukur. (",)

Itulah dia cerita saya jelajah sekitar Lembah Klang & KL untuk COD korset terhangat di pasaran, Korset Premium Beautiful! So, untuk anda yang sedang mencari korset pembentukan badan, boleh je hubungi saya untuk fitting dan tengok-tengok material korset ni. I will be more than happy to share the benefits with you!

Ok till then, sampai sini dulu ya. See you in next entry ya! xoxo!




Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?

Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Wellness Consultant




No comments:

Post a Comment