Sunday, August 7, 2016

RM 50 sambil berniaga dan terus ke Italy / Umrah

Assalamualaikum readers...

Alhamdulillah another entry from yours truly. Syukur pada Allah kerana masih lago diberi kesempatan untuk menulis dan berkongsi cerita dengan korang semua.

Actually time tengah tulia entry ni, baru lepas Subuh & masih dalam keadaan memakai telekung sambil menepuk Zarif tidur. Ini adalah salah satu cara untuk make sure saya tak tertidur lepas Subuh. Maklum lah kan, waktu Allah nak kurniakan rezeki kan, takkan nak tidur je ye tak? Hehe..kadang-kadang terbabas juga, tapi, yang penting bila kita boleh berusaha, kita bagi yang sebaik mungkin! In shaa Allah. 😊

Okeh, pagi ni nak menulis sedikit je. Aha..kalau yang dah baca title atas tu, confirm dah boleh agak apa cerita kali ni kan? Haaa..macam yang korang tahu, business yang saya buat ni memang suka bagi peluang kepada kami usahawan SHOM untuk berjalan mengelilingi dunia. Baru nak ke Beijing dah pula buka next trip. Nak ke mana kita lepas ni? 

Yes, pada kali ni, company buka trip untuk pakej percutian ke Italy atau mengerjakan umrah di Mekah! Wow kedua - duanya tersangat lah awesome! Sambil jual Min Kaffe, Premium Beautiful Corset, BB Plus Collagen, BVSM, Marine Essence product sries, Garlic & macam - macam lagi product dapat pula jalan-jalan FREE pusing dunia. Alhamdulillah...Allah lorongkan saya untuk mencuba business ini. (",)

Ok, kali ni nak pergi Italy atau umrah? Ha untuk trip kali ni kita boleh pilih nak umrah atau Italy. Tapi, nak pergi dua-dua pun boleh. Buat 2 tiket, ha dapat terus Italy berserta umrah sekali!

Best kan? SHOM tak pernah lokek untuk provide yang terbaik untuk para usahawannya. Alhamdulillah. (",)

Korang nak ikut pun boleh. Jom kita berniaga bersama, dan nak mulakan hanyalah RM 50! Bayangkan dengan RM 50 korang bagi peluang pada diri sendiri untuk berniaga dengan SHOM, korang pun in shaa Allah ada peluang untuk ke sana! Wow sangat kan? Hehe..

Jom kita tengok gambar-gambar menarik di Italy dan Mekah. (",)
























Jom kita pergi bersama! The more the merrier! Peluang untuk pergi hanya bermula dengan RM 50 jer! (",)





Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?

Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Wellness Consultant






No comments:

Post a Comment