Wednesday, June 7, 2017

PIN Masterminds Iftar 2017 in China Treasure, Sime Darby ConventionCentre

Assalamualaikum readers...

Alhamdulillah...lama dah lah blog bersawang. So kita bersihkan sawang-sawang yang ada dengan post yang best lagi terkini lepas ni ya! 

Ok...apa khabar Ramadhan korang? Hopefully korang semua sentiasa bersemangat untuk berpuasa dan beribadah yang lain. Macam saya, bulan Ramadhan ni kita panggil sumber rezeki lah. Sebab dah 2 tahun alami experience luar biasa dengan permintaan Premium Beautiful corset yang mencanak! Last year sahaja, 7 orang customers Premium Beautiful Corset di bulan Ramadhan! Alhamdulillah... dan in shaa Allah tahun ni kita repeat ya.

Ok... actually nak story mori dengan korang tentang latest event dari PIN 5 June 2017 yang lepas. Ha buka puasa bersama PIN Masterminds! Tahun ni PIN buat untuk leaders sahaja. Sebab kali ni Iftar cum group meeting.

Hari tu berbuka dekat China Treasure, Sime Darby Convention Centre, Bukit Kiara. Ha chinese style sangat. Bestnya dekat sini buffer dia ada dim sum! Berpuluh dim sum dia uols! Ha memang kalau pakai Premium Beautiful alamatnya sikitlah yang boleh makan. Hehe...

Semua budget slim! 
Tapi kan, seriously sedap makanan dia! Superb! Dim sum dia memang rare! Takkan jumpa dekat kedai lain. Cewah promote pula. Tapi tu lah ceritanya. Sedap dan pastinya HALAL! Selain dari dim sum, ada juga buffer makanan yang lain dan boleh juga order ala carte food yang lain. Banyak sangat pilihan! Sampai pening nak pilih! Alhamdulillah...rezeki! 

Look at all the food! Oh my Allah!
Berbalik pada main agenda, actually, before that PIN Mastermind berkumpul dan buat brainstorming untuk sama-sama improve performance PIN group! Memang vision dan mission kami tahun ni adalah untuk membina PIN menjadi Networking group of choice! Berniaga Gaya PIN memang berbaloi dan sesiapa sahaja yang mencari peluang perniagaan WAJIB join PIN!

Chairlady, CDM Syida serious mode! No more play play!
In shaa Allah, segala masalah dah dikenalpasti, cara penyelesaian pun dah ada, apa yang tinggal adalah tingkatkan tindakan pada setiap level dan make sure duplication berlaku pada semua orang!

Serious pula muka iols. Sampai menongkat dagu khusyuk mendengar!
Phewww...memang cabaran sangat sebab nak bagi setiap anak-anak business dalam PIN merasa income besar! In shaa Allah, kalau kita yakin pasti BERJAYA! Amin...

Fokus nau CDM Najiha dan CDM Danis tatap phone memasing!
Dan bestnya masa meeting tu, leaders PIN yang dari Kelantan pun turut serta untuk PIN Iftar cum meeting kali ni. Alhamdulillah sebab semua PIN Mastermind sangat lah komited untuk membantu setiap rakan kongsi!

Teamwork is the best!
Itu kelebihan yang ada PIN, kami akan guide dan coach sampai pandai. Tapi, apa-apa pun, semua perlukan komitmen! In shaa Allah, partner commit 100% kami as leader dalam PIN akan commit 200%! 

Doa kan kejayaan kami! Amin... 😍

Pilih mana satu idaman kalbu! Ehhh...pilih untuk jadi mentor anda lah! 



Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?

Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Mastermind anda!


No comments:

Post a Comment