Sunday, September 24, 2017

Pakai Korset Premium Beautiful untuk baju ketat?

Assalamualaikum readers...

Ha nak cerita dekat korang ni. Hehe.. ada sorang ni, dia cakap, "Sy tak perlu lah pakai korset. Sebab sy tak pakai baju ketat2 pun. Tak perlu nak shape badan pun!"

Amboi amboi amboi
Amboi amboi amboi
Amboi! (Nyanyi ok.. heh..)

Pada Nadia, pakai korset bukan sebab nak pakai baju ketat2 pun. In shaa Allah pakai korset tak semestinya kita terus pakai baju ketat! Heh...

So far, Nadia suka pakai korset sebab untuk kesihatan dan shape badan utk self satisfaction. Tak perlu pun tunjuk badan pun. =)

Kita berkongsi betapa hebatnya penangan Premium Beautiful Corset ni, pada wanita yang pakai korset ni dan bagaimana PB boleh bantu untuk shape kan badan wanita! 😊

In shaa Allah, kita perbetulkan balik lah niat kita. Pakai korset bukan nak pakai ketat tau. Tapi untuk kita sendiri puas hati dengan bentuk badan kita. Pakai baju kurung, jubah n etc, pakai lah korset. Sebab hasilnya awesome! Kalau cantik2 utk diri sendiri dan suami kan dapat pahala. So chill ok... =)

So tunggu apa lagi? Pakai lah PB corset sebelum size badan makin bertambah uols! =)

Tambah size, tambah harga! TIDAK!!! Gulp... telan air liur sikit! Hehe.. 




So tak perlu pakai ketat tau! Biar nampak polos dan manis gitu! =)




Berminat untuk buat side income secara online?
Atau berminat menjana pendapatan dari rumah?

Boleh hubungi saya, Nadia, PIN Mastermind anda!








No comments:

Post a Comment