Monday, October 9, 2017

Dendam Aurora - Haiqal atau Haris?

Assalamualaikum readers...

Hari ni nak santai-santai je dengan korang! Heh.. nak cerita my favourite passtime activity. Ha apa tu? Jeng jeng jeng... tak adalah rahsia sangat, tapi, I LOVE WATCHING TV!

Memang TV Junkie dari seusia awal kelahiran! Hehe.. suka benor tengok ceritanya. Ha sekarang paling suka tengok Dendam Aurora! Lakonan Nabila Huda, Ungku Ismail, Anzalna Nasir, Shah Iskandar & etc. Cerita ni korang boleh tonton dekat Asto Maya setiap hari Isnin - Jumaat jam 6 petang. 

Dendam Aurora

Korang tengok tak? Nadia memang suka gila lah cerita ni. Sebab penuh dengan misteri dan rahsia! Iols memang suka cerita misteri! =)

Ok back to Dendam Aurora. Actually, cerita ni dari negara Italy, adaptasi dari cerita asal, Tuscan Passion. Ha ni namanya dalam Italia. Hehe.. cerita rebut harta, jahat sana sini, bunuh orang suka hati je. Hehe..

Dendam Aurora

Tapi, dalam cerita ni, suka sangat watak Haiqal. Sebab dia bad boy! Memang jahanam! Heh.. tapi, suka pada keikhlasan dia pada Aurora. Yang si Aurora ni pula, dah kenapa lah kau suka sangat si Haris tu. Memang lah suara macho, tapi, suka je buat keputusan tah pape! 

Dendam Aurora

Haih... emosi tak iols? Emosi lah sebab suka Haiqal! Haha.. nanti tukar jadi Dendam Nadia! Hehe..gurau jerrr.. Nadia bukan pendendam! Cewah... hari ni baru Episod ke 55, ada lagi 45 tau! Fuh.. kematu bonbon depan tv. 

dendam aurora

Tapi, iols tak adalah mengadap je setiap kali pukul 6 macam makcik-makcik yang lain. Kita advance sikit. Ha kita rekod. Lepas tu tengok time budak tidur sambil minum Min Kaffe! Memang masyuk! 

Tak sabar nak tunggu habis! Sebab tak sabar nak tau siapalah Rossa Rogers tu. Apa-apa pun Nadia bagi 5 BINTANG untuk cerita ni dan juga pelakonnya! =)

Love,
-Nadia-

No comments:

Post a Comment