Wednesday, October 4, 2017

Premium Beautiful hanya untuk kurus?

Assalamualaikum readers...

Actually ada banyak reasons untuk korang sarungkan Premium Beautiful Corset ni tau. Ha antaranya adalah:-

1- sakit belakang maybe sbb mengadap pc lama & selalu membongkok. So postur jadi OUT!

2- badan cepat rasa penat, da try banyak vitamin tp still sama. Ha memang kena pakai PB Corset yang ada FIR ni tau 😊

3- yang ada history cancer dlm family, PB boleh mengurangkan risiko pembiakan sel cancer dan at the same time bantu untuk early detection if sel kanser mula membesar dalam tubuh badan especially pada bahagian breast dan rahim

4- ada masalah bentuk badan yang kurang menyakinkan! Ha kita perempuan bentuk badan macam2. Tapi nak juga hourglass kan. Kalau PB corset sangat bantu untuk korang dapatkan bentuk badan idaman! 😊

5- of cos lah nak dapatkan posture badan yang cantik kan, nak bagi semua lemak berkumpul ditempat yg sepatutnya laa kan. So that, part yang tak berapa nak menarik tu akan jd mantap & part yg xsepatutnya ada lemak tu akan slim melim.. ☺️

Siapa tak nak cantik kan? Hehe... Nadia bagi special price hari ni sempena anniberseri ok. So cepat2 lah klik link yg diberikan ok. =)




No comments:

Post a Comment